|
kaori
|
 |
« : Sierpień 16, 2009, 09:35:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 16, 2009, 09:38:32 » |
|
rodzice właśnie kupili nową toaletkę na jarmarku, to grzech było nie wykorzystać ^^ lubią stare mebelki (na moje szczęscie). dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 16, 2009, 09:42:14 » |
|
a czego brakuje? puffu nie ma, bo do siedzących zdjęć nie wsadzałam halki. a spódniczka jest do kolan, więc chyba nie odsłania za dużo xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 16, 2009, 09:45:25 » |
|
uoo, pisałam na devie - skąd masz te buty?! i w ogóle bardzo mi się podoba, jak zwykle gdzies tam się czai perv-look...  tu sweterek zleciałz ramienia, tam udko widać... no ciągle kusisz!
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 16, 2009, 09:47:28 » |
|
hmm nie wiem no ja bym tego nie nazwala jeszcze classic... trudno mi w sumie okreslic co mi nie pasuje hmm troche mi nie pasuje ten sweterek, jest za ciezki moim zdaniem i bluzeczka mi sie wydaje taka dosc zwyczajna ale zdjecia sa bardzo fajne, w ogole jestes bardzo fotogeniczna ^^ no i tak jak rikli napisala, kusisz  moze to przez to trudno mi to podciagnac pod classic
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 16, 2009, 09:52:04 » |
|
ja nie umiem pozować bez przysłowiowego "kuszenia", czy coś ze mną nie tak XDD ale dziękuję ogólnie, ja wiem, że to nie jest typowa lolicia stylizacja, ale mimo wszystko gdzieś tam loli charakter jest [chyba że tylko w moim umyśle  ] aha i odpisałam na devie, że buty atmopshere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 16, 2009, 10:19:16 » |
|
yay, zdjęcia są świetne *__* w sumie nie wiem co napisać nawet. chociaż z loli to mi się nie kojarzy, bardziej właśnie jakiś vintage czy cuś. bardzo fajne kolory. no i masz śliczną buzię, kaori. i taka, kurczę, jesteś erotyczna lekko  choć może to za mocno powiedziane..
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 16, 2009, 10:24:42 » |
|
Zdjęcia bardzo fajne ^^ tylko faktycznie mało loli...
Co nie zmienia faktu, ze mebel niezły ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 16, 2009, 10:59:32 » |
|
Szkoda, że mało loli zdjęcia....ale klimacik zdjęć jest. I te buty, których Ci potwornie zazdroszczę. I też kocham mebelki i kiedyś Ci ukradnę tą toaletkę xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 17, 2009, 01:15:11 » |
|
Dla mnie za bardzo buduarowo. Wyglądasz jakbyś przed chwilą wyszła komuś z łóżka i poprawiała makijaż rozmazany podczas zabawy, co w połączeniu z młodym wyglądem jest dla mnie takie trochę niesmaczne jednak. Ale nie da się odmówić zdjęciom klimatu^^ ja nie umiem pozować bez przysłowiowego "kuszenia", czy coś ze mną nie tak XDD
To nie takie trudne. wystarczy nie pokazywać udaXD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 17, 2009, 02:03:44 » |
|
Masz fajny sweterek ^^ Podoba mi się klimat zdjęć, taki lekko zakurzony/zamroczony, jak w salonie jakiejś wróżki (i jeszcze ta lampa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|