|
Boromirka
Gość
|
 |
« : Sierpień 09, 2009, 05:25:36 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2009, 05:29:02 wysłane przez Boromirka »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 09, 2009, 07:33:44 » |
|
Waa prześliczne zdjęcia ^_____^ Ja w tym orku też narobiłam sobie zdjęć w zbożu (tyle, że nie lolicich). Bardzo podoba mi się twoja stylizacja. Ta jasna część jest błękitna prawda? Ładnie komponuje się ten czarny gorsecik na środku i perełki przy sukience.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 09, 2009, 07:36:11 » |
|
Hm, mi jakoś ta stylizacja wybitnie nie leży :< miewałaś lepsze....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 09, 2009, 07:38:56 » |
|
błękitna, z tej kiecy z fanplusfriend, reszta lumpeksowata. XD ja uwielbiam zboże i mnie wkurza, że już żniwa i zaraz nic nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 09, 2009, 09:15:39 » |
|
mnie osobiście stylizacja się bardzo podoba - jak doczepiłaś perełki u góry sukienki? chyba sobie skradnę pomysł przy jakiejś okazji, bo naprawdę fajna sprawa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 09, 2009, 09:23:39 » |
|
Mnie się absolutnie podoba, wolałabym jednak, żeby czarna spódnica była trochę krótsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 09, 2009, 09:27:48 » |
|
Perełeczki były już z sukienką, one są doczepiane na coś podobnego do... kurde bo ja wiem maleńkiego karabińczyka? albo czegoś takiego w rodzaju XD jak poskładam aparat do kupy to mogę zrobić zbliżenie. No kieca rzeczywiście mi się trochę obsunęła ta dolna, buuff XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 10, 2009, 03:16:16 » |
|
Zarąbisty strój...aż zazdroszczę sukienki. Fajne zdjęcia Ci wyszły, to w zbożu jest fajne ^___^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 13, 2009, 11:02:37 » |
|
wow : O <speechless>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 13, 2009, 11:22:33 » |
|
Awwwwwww śliczne zdjęcia. Twoja stylizacja bardzo mi się podoba ale jakoś kojarzy mi się z cygankami 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 13, 2009, 11:23:46 » |
|
Mi też, tylko, że w takiej krótkiej wersji. Bo w tym stroju jest wszystko, kukardki, falbanki, koronki perełki i dziwaczne zestawienie kolorystyczne xD no i taboru brak, ale jest żyto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyuuketsuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 26, 2009, 11:26:53 » |
|
budyneczek piękny- tylko trochę mi sie piracio kojaży sukieneczka- ale pasuje do Twojej twarzyczki... no i ja bym jeszcze dodała jakieś foto z widłami ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|