|
Lladia
|
 |
« : Sierpień 03, 2009, 11:09:10 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 11:18:19 wysłane przez Lladia »
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 03, 2009, 11:23:57 » |
|
Fajnie wyszłaś na przedostatnim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krln.
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 03, 2009, 11:35:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 04, 2009, 12:10:44 » |
|
och  Też się tam wybieram  A w Baby bez pytania pozwolą zrobić zdjęcia? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 04, 2009, 01:08:03 » |
|
przykro mi to mowic, ale jak widac nawet odwiedzenie baby nie da czlowiekowi dobrego gustu >.< (chociaz nigdy nie twierdzilam, ze to mozliwe). wszystko fajnie i w ogole. ciesze sie, ze jestes na zdjeciach zadowolona i usmiechnieta. ale twoje stroje wolaja o pomste do nieba. wszystkie.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 04, 2009, 01:23:00 » |
|
twoje stroje wolaja o pomste do nieba. wszystkie.
IMO troche przesadzasz. Albo nawet bardzo trochę. Ale cóż, nikt nie mówił, że bycie człowiekiem automatycznie sprawia, że jesteś "ludzki". Zazdroszczę pobytu i zakupów w Baby ; ;
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 04, 2009, 01:30:12 » |
|
nie spodziewalam sie, ze akurat ty bedziesz podwazac moja ludzkosc, juka... ale ja nie widze zadnego sensu glaskania po glowce i mowienia, ze ktos dobrze wyglada, skoro popelnia te same bledy co wszesniej no i nie wyglada wcale dobrze... bledy, ktore zostaly juz przez wiele osob wytkniete przy poprzedniej okazji i przez lladie niby przyjete do wiadomosci. albo pomijania jej strojow milczeniem i pisania tylko o baby jak to zrobila prawie kazda z osob wypowiadajaca sie przedemna i ty tak samo zreszta. mysle, ze celem tego postu nie bylo tylko pochwalenie sie odwiedzanymi miejscami ale tez zaprezentowanie siebie i swoich lolicich stylizacji ale jak widze, ze lladia nie posluchala w ogole naszych uwag ostatnim razem to co mam zrobic? po raz kolejny pisac, ze to zle wyglada i co trzeba poprawic?
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 04, 2009, 03:10:08 » |
|
A ja zapytam co kupilas w baby! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 04, 2009, 08:40:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 04, 2009, 08:44:31 » |
|
Postępy mimo wszystko widać, ale te papcie na pierwszych fotach można by było sobie darować  nie jest jakiś full wypas, ale myślę, że idzie Ci coraz lepiej. No i gratuluję spełnionego marzenia ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 04, 2009, 09:03:48 » |
|
Wydaje mi się ze bluzka (wygląda na taka zupełnie zwyczajna 'po domu') no i stylonowa koronka w podkolanówkach  Spódnica śliczna z resztą mam taką samą i ją uwielbiam XD Nie wszystkie ciuchy są takie złe - kwestia dobrania.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 04, 2009, 09:39:42 » |
|
Wydaje mi się ze bluzka (wygląda na taka zupełnie zwyczajna 'po domu') no i stylonowa koronka w podkolanówkach  Spódnica śliczna z resztą mam taką samą i ją uwielbiam XD Nie wszystkie ciuchy są takie złe - kwestia dobrania. To faktycznie jest "nie teges", ale trochę optymizmu, od ostatnich kreacji Lladii widać postępy i to mimo wszystko dość spore 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 04, 2009, 09:41:25 » |
|
ja tez uwazam, ze widac postepy i Lladia wyglada o wiele bardziej loli (oraz o wiele lepiej, bo zwraca uwage na swoja figure) niz poprzednio. Bardzo fajnie, ze nie tylko ja to widze 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 04, 2009, 09:58:36 » |
|
A ja uważam, że w tym nieładzie na głowie wygląda całkiem okej, lepiej, niż na poprzednich fotach  *ale mnie się chyba w tej kwestii nie powinno pytać o zdanie, bo jestem za tym, że im większy burdel na głowie, tym lepiej*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|