|
Anja
|
 |
« : Lipiec 29, 2009, 10:44:28 » |
|
Cheshire Cat zamawiała mi butki z LCLS i jestem bardzo,bardzo zadowolona. Była bardzo miła i zamówiła mi je szybciej niż doszedł przelew. Ogólnie były to moje pierwsze zakupy z zagranicy i bardzo się stresowałam, ale jak widać niepotrzebnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 29, 2009, 10:59:12 » |
|
fakt! Cheshire męczyła się z moją nieszcęsną spódniczką od cosmates... od maja ^^ i zapewne stresowała się tą przesyłką tak jak ja, ale nie narzekała i nawet przepraszała - a niepotrzebnie, bo to przecież oni zawalili, chamy! a z jej strony wszystko super 
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 07, 2009, 08:40:02 » |
|
Polecam Kamejki Cheshire  są bardzo ładne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 22, 2009, 10:10:59 » |
|
Zamawiałam z Cheshire rzeczy z BL ^^ Ogólnie bardzo dobry kontakt, męczyła się z DHL'em i podatkami i w ogóle... I była wyrozumiała, jak nie wpłacałam od razu itede itepe  Piąteczka 
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 22, 2009, 01:56:48 » |
|
Ja również polecam Cheshire  Zamawiała mi sukienkę z Momo, była bardzo miła, niezwykle mi pomogła i nie denerwowała się, że ciągle marudzę i zmieniam zdanie  Nie kazała mi także dopłacać, gdy okazało się, że między jej a moimi obliczeniami jest drobna różnica  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 23, 2009, 01:49:43 » |
|
Ja też chwalę Cheshire Cat! Zamawiałam z nią z BL i jestem zachwycona. Powiadamiała mnie o wszystkim i wszystko tłumaczyła, również paczka doszła do mnie wręcz błyskawicznie. Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 23, 2009, 04:41:46 » |
|
Kilka dni mnie nie było, a ile miłych słów na moj temat się pojawiło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 23, 2009, 06:26:34 » |
|
Znów chwalę i polecam. Cheshire Cat zamawiała mi spódniczkę z BL i jestem bardzo zadowolona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 18, 2010, 05:04:27 » |
|
Dołączę się do pochwał - kupiłam od Kota koszulę, wysłała mi ją wręcz błyskawicznie. Bardzo mi się podoba <3 [Udało mi się nawet wynegocjować cenę  ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 17, 2010, 01:07:07 » |
|
Cheshire zamawiała dla mnie z BL, wszystko szybko doszło, świetny kontakt. Super extra jednym słowem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joazja
Jr. Member

the insane one
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 17, 2010, 02:37:16 » |
|
Dołączałam się do zamówienia z BL prowadzonego przez Kota. Muszę powiedzieć, że wykazała się ona wielkim profesjonalizmem. Kontakt był bardzo miły. Obliczyła nawet, ile pieniążków powinnam jej wysłać i o wszystko zadbała. Paczuszka dotarła do mnie naprawdę szybko. Bardzo się cieszę, że Cheshire mi zaufała i wyłożyła za mnie pieniążki (bo w końcu nie wiedziała, czy przypadkiem się nie wycofam, jak już będzie za późno). Polecam serdecznie!
|
|
|
|
|
|
Tańczę taniec głupców
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 20, 2010, 03:42:43 » |
|
Skorzystałam z shopping service'u Kota na zakupy z BL i jestem superzadowolona. Kontakt przemiły, sprawny,informacje na bieżąco o przebiegu zamówienia. Kot nawet wyłożył pieniądze i poczekał na przelew ode mnie. Paczka uniknęła cła i podatku,ciuszki dotarły do mnie błyskawicznie i bezpiecznie zapakowane. Dziękuję Ci Cheshire!!!  <33333333
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 03, 2010, 08:47:11 » |
|
Ja również poprosiłam Cheshire o pomoc z zamówieniem, co mogę powiedzieć - nie pierwszy raz robię z nią interesy i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Stały kontakt, wszystko przebiegło sprawnie i niezwykle błyskawicznie. Butki dobrze zapakowane. Dziękuję i polecam <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 22, 2010, 08:08:33 » |
|
PLUS Nie jestem pewna, czy przelew z poczty już doszedł, a dzisiaj dostałam bluzkę >D Wszystko w porządku ogólnie :3
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 04, 2010, 11:34:29 » |
|
zamówiłam u Cheshire kolczyki i wisiorek ciasteczka. nie dosyć że dostałam dokładnie takie, jakie sobie wymarzyłam, to jeszcze technicznie wszystko szybko i bezproblemowo! polecam gorąco!
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|