Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Moj kąt

Strony: 1 ... 20 21 [22] 23
  Drukuj  
Autor Wątek: Moj kąt  (Przeczytany 18641 razy)
xXasukaxchanXx
Hero Member

God hates Your outfit!

« Odpowiedz #315 : Grudzień 11, 2011, 05:44:57 »

Dzięki Wam dziewczyny! Staram się zachować ogólny porządek. A pusto jest dlatego, że nie lubię zbędnych dupereli i tak zwanych łapaczy kurzu.
Rosehime, dla kogo nudno dla tego nudno 8D mi wystarczy to, co tam jest. Gdybym miała więcej dupereli w całokształcie wyglądałoby to dla mnie jak jedno wielkie śmietnisko niepotrzebnych gratów. Ale to kwestia przyzwyczajenia i tego, co kto lubi. "normalne" ubrania mam w komodzie pod tym, hmn, łukiem. Reszta ubrań wisi na wieszaku.
KawaiiNekoMimi
Hero Member

Mów mi Mimi <3

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #316 : Grudzień 11, 2011, 06:20:14 »

Asu patrze na twoj pokoj, potem na moj, na twoj i znow na moj, "k*wa jaki mam tu syf". Przeprowadzam sie do ciebie i zamieszkam tam dokad prowadza drzwiczki pod oknem ^^". A tak serio to niesamowicie cie podziwiam za ten lad i porządek, u mnie na parapecie pelno dupereli, ze chyba nic wiecej nic tam nie zmieszcze, na polkach, stoliku, nawet na żyrandolu, grzejniku, scianie i firanie mam pełno kolorowych kawaii dodatkow. Nie potrafila bym tak jak ty. Ale masz tam piknie *__*.

blondzilla
Hero Member

new edition of la lola

« Odpowiedz #317 : Grudzień 11, 2011, 09:49:10 »

przytulnie.
Ciotoko-chan
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #318 : Grudzień 11, 2011, 09:52:34 »

Asu, jaki ładny i klimatyczny pokój! No i podziwiam za ten porządek. U mnie się wszystko po podłodze wala, ale ja tam lubię taki burdelik xD

Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #319 : Grudzień 11, 2011, 10:03:52 »

Asu pokoj swietny ale z czego ty sie uczysz i co czytasz bo o ile dupereli mi nie brakuje to pokoj bez ksiazek jest smutny
xXasukaxchanXx
Hero Member

God hates Your outfit!

« Odpowiedz #320 : Grudzień 11, 2011, 10:09:33 »

Oj tam, ja po prostu lubie mieć wszystko na miejscu : D

O ile mój pokój jest fajny to o tyle tez ma swoje wady. Przez liczne belki czy skosy nie mogę mieć żadnych regałów ani nic. Nawet szafy z prawdziwego zdarzenia nie mam, tylko taki sobie wieszak. W każdym razie to nie tak, że nie mam książek. Mam ich wiele, trzymam je w tej komodzie http://img33.imageshack.us/img33/3715/12177898.jpg oraz w jednej połowie tego biurka http://img849.imageshack.us/img849/7264/88289350.jpg
Mirokurun
Gość
« Odpowiedz #321 : Grudzień 11, 2011, 10:10:59 »

Jeju, ile ja bym dała, żeby mieć tak zorganizowany pokój... Śliczny jest.  Smiley Chciałabym taką tapetę. Po rozejrzeniu się po pokoju doszłam do wniosku, że powinnam wyrzucić dwie szafy razem z ich zawartością, bo z nich nie korzystam. Ile ja mam dupereli i niepotrzebnych rzeczy. Zazdroszczę minimalizmu, ja bym tak nie potrafiła.  Grin
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #322 : Grudzień 11, 2011, 10:53:19 »

Cwane Cheesy ale dla ksiazko-lepow niezbyt Cheesy
miwako
Hero Member

Superstar

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #323 : Grudzień 11, 2011, 11:12:25 »

mój najładniejszy kawałek pokoju :

jak na razie, kiedyś zrobią mi ścianę i się urządzę ;-;

Rinni
Jr. Member
**

Doll from the attic.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #324 : Luty 15, 2012, 06:55:27 »

Ten pokój jest przepiękny, kiedyś chciałabym taki mieć (w mojej klicie nie zmieszczą się tak duże, stylizowane meble), urządzony w takim romantycznym stylu.
Mój jest paskudny, mam mieć w nim niedługo remont, ale jak na razie mam alicjowo niebieskie ściany (mają być zmienione na fiołkowe), granatowe meble, które zdążyłam już rozwalić, błękitno - różowy szezlong, pufę z futerka też błękitnego, udrapowane firanki i kochaną biblioteczkę.
Snow Princess Nenwen
Sr. Member

Fai Glitter

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #325 : Luty 17, 2012, 07:31:33 »

Asu, jak widzę nie ja jedna mam słabość do takich mebli. Kiedyś tam postowałam tu mój pokój i w sumie nadal jest jak było z tym, że zrobili mi szafę na prawie całą ścianę, która mnie niesamowicie drażni. Nieważne jak poprzestawiałabym meble i tak wydaje się, że wszystko jest ustawione bez jakiegokolwiek zamysłu.
KawaiiNekoMimi
Hero Member

Mów mi Mimi <3

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #326 : Luty 29, 2012, 04:54:52 »

zrobili mi szafę na prawie całą ścianę, która mnie niesamowicie drażni. Nieważne jak poprzestawiałabym meble i tak wydaje się, że wszystko jest ustawione bez jakiegokolwiek zamysłu.
O to, to! Mam to samo, jak chce poukładać meble to kurwicy dostaje, tylko u mnie jest jeszcze gorzej bo zaraz obok szafy jest wyjście na korytarz, to tez sie nic nie postawi, na przeciwko okno, przy którym jest łóżko to pozostają tylko boczne ściany przy których NIC się nie zmieści bo jest to pomiędzy szafą/drzwiami a łóżkiem. Czyli teoretycznie mam miejsce tylko na stolik nocny i łóżko, no i cudem wepchany tam fotel którego chamsko postawiłam tak, że stoi zasłaniając szafę i mnie to nieziemsko denerwuje jak potrzebuję coś z niej wyjąć. Wniosek szafo-garderoby to zło.

Nikorin
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #327 : Luty 29, 2012, 07:24:14 »

ja tam ubranie mam w szafce... w ogole mam cos w stylu scianki meblowej na jednej scianie... lozko i biurko sa przy drugiej, cudem wepchniety taboret pomiedzy nimi.... obok scianki meblowej jest kaloryfer (pod oknem) wiec nic tam sie nie da wsadzic...
mowiac prosciej - w pokoju przemeblowania nie da sie zrobic za zadne skarby >.<
rosehime
Gość
« Odpowiedz #328 : Marzec 06, 2012, 05:04:11 »

Jak już kiedyś pisałam nie mam własnego pokoju, bo mieszkam z narzeczonym, co idzie za tym, że nie mam sweet pokoiku ;( taki jaki by mi się marzył.
Ale mam swój mały kącik gdzie trzymam swoje rzeczy.
TAK!!!!! wiem jeden wielki haos!!!! Cheesy hahaha, ale cóż za duzo mam rzeczy, może jakby było tego mniej to by był większy ład, ale mi po prostu już te rzeczy się nie mieszczą.
Miałam kupić porządną toaletke ale wiadomo taka impreza tania nie jest, zamiast niej wole kupić nowe ubrania czy coś w tym stylu Tongue
Puki moja szklana półka jest w jednej części to jest ok Wink

No więc za szklanymi (od razu chcialabym zaznaczyć, że są tylko jedne, bo drugie nie dawno mi pękły xP ) drzwiczkami WROTAMI Tongue (nie wiem jak to nazwać) na górnej półce trzymam perfumy, zaraz obok rękawiczki, duże kokardy, headdressy, itp. Na środkowej półce bizuterię i mniejsze ozdoby do włosów.
Na samym dole buty na lato/wiosne. Trzymam je tutaj ze względu na to, że moja kotka ma fetysz do butów ;P i lubi w nich siedzieć, ostrzyć pazurki itd, a moje buty mają materiałowe, delikatne ozdoby które pazurki kota mogłyby poszarpać (chociaż odkąd nie ma drugiej szybki nie da się gabloty całkowicie zamknąć i czasem zdarza mi się znaleźć Daisy ściśnięta na dolnej półce między butami Cheesy ).
Obok stoją buty zimowe/jesienne.
Zaraz obok gablotki stoi szafa z moimi ciuchami. W związku iż nie miałam pomysłu gdzie dać szaliki/czapki/torebki zaczęłam przybijać gwoździe do szafy ;P Szafa stara więc nie problem a tak mam gdzie wieszać torebki.
Oczywiście mam duże lustro które jest obklejone obrazkami z moimi inspiracjami - ulubionymi Lolitami i Hime - miło każdego ranka spojrzeć na takie śliczności, to dodaje mi pewności siebie i sprawia dużą radość. No i oczywiście są jeszcze opaski/spinki.
Jeśli chodzi o to co znajduje się obok lustra to tu jest chyba wszystko :p m.in. kosmetyki i skarpetki (ale tylko te lolicie, zwykłe trzymam w szafie).

Dla mnie to wszystko wygląda normalnie, ale każdy kto przychodzi przez pierwsze kilka minut patrzy z rozdziabirzoną buzią i nie dowierza Cheesy

« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2012, 01:17:10 wysłane przez rosehime » Zapisane
Rinni
Jr. Member
**

Doll from the attic.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #329 : Marzec 06, 2012, 06:32:11 »

Dla mnie to wszystko wygląda normalnie, ale każdy kto przychodzi przez pierwsze kilka minut patrzy z rozdziabirzoną buzią i nie dowierza Cheesy
True.
Rzeczywiście, patrze i nie dowierzam temu co widzę.
Jak ładniee! :3
Szkoda, ze nie mogę obfocić swojego pokoju, muszę czekać aż skończy się remont! Sad

Strony: 1 ... 20 21 [22] 23
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!