|
Eris
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 26, 2007, 01:41:09 » |
|
O! U mnie tak samo w pokoju stoi kilka porcelanowych lalek, a także masa pluszaków^Kolorowe zasłonki i żółte ściany. Zero mhorku;p a i jak mogłam zapomnieć - wchodząc do mojego pokoju najszczęściej można zastać tam.. bałagan.. A no i tak pozatym to witam się ze wszystkimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 30, 2007, 10:29:08 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2007, 05:58:26 wysłane przez Sumire »
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 30, 2007, 05:59:12 » |
|
Troche mało widac ^^'
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 31, 2007, 11:31:25 » |
|
wiem bo to z kam robione T_T
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maelinn
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 31, 2007, 01:02:21 » |
|
Mój pokój nie jest jakiś szczególny. Wiecznie mam bałagan Tony książek wszedzie, czarownice, maskotki, figurki, pocztówki, szkło w witrynce. Zupełnie nie lolici.
|
|
|
|
|
|
To tylko ja. Biedny wariat.
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 12, 2007, 08:05:39 » |
|
A ja się staram i cały czas planuje aby miec pokój niczym Maria Antonina ^^ W te wajkacje np.chce zrobic ramki do obrazów z czarnej koronki i baldachim nad łóżkiem.Może się uda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cialolincia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 25, 2008, 12:12:13 » |
|
a ja mam słodziutki pokoik! mam dwie białe ściany i dwie jasnoróżowe.mebelki mam z drewna, takie nie ciemne i nie jasne, w sam raz.jeszcze nie jest skończony, ale chcę mieć taką sofkę białą w różową małą pyci krateczkę. kawaii ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 26, 2008, 07:45:05 » |
|
Mój pokoik to nic szczególnie loliciego, (na własne życzenie) oprócz ścian, które są jasnoniebieskie z misiowym wzorkiem u góry.
LoFFciam go ^^.
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 26, 2008, 10:13:36 » |
|
Mój pokój jest zupełnie nielolici v.v' ma kanarkowe ściany i panuje w nim wieczna entropia xP liczę, że jak będę miała mieszkanko dla siebie to zmieni się to diametralnie! *.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vividbats
Newbie
Pani Siergiej
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 27, 2008, 01:53:12 » |
|
aww ja mam wszystko białe w różyczki ^^ i oczywiscie wielki bajzel na podłodze..
oh Jacqueline tez chce miec misiowe wzorki XD
|
|
|
|
|
|
jak śliwka w kompot !  mr Królik 4 ever <3 <3 18. 02. 08 <3
|
|
|
|
strowberry
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 03, 2008, 05:44:48 » |
|
Ja bym obstrykała mój pokój, ale przez ostatnie 6 dni chorowałam i nic nie robiłam, poza wyrzucaniem z łóżka chusteczek całych w smarkach na podłogę. Do tego oddałam mamie pluszaki i podusie do prania, więc może innym razem. [Sama się śmieje ze swojej wypowiedzi nie do końca znając powód.] Imo, mój pokój odwzorowuje bardziej moją naturę... Średnio Normalnej Prawie Nastolatki Lubiącej Mangonime niż lolitki ^^"
|
|
|
|
|
|
Władca Pierścieni to najlepsza książka jaką czytałem i nic tego nie przebije chyba że tolkien napisze następne części. Polecam też Eragorna-extra książka! "Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek." - któraś z części Świat
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 03, 2008, 08:48:19 » |
|
Lolitą nie jestem, ale mój pokój, dopóki się nie wyprowadziłam, miał kremowe ściany, meble w kolorze jabłoni (przynajmniej tak twierdził producent xD) kilka plakatów na ścianach (m.in panowie z Dimmu Borgir ... bardzo dziewczęce xD ), do tego łóżko zawalone jaśkami, biurko rogowe z laptopem i zawalone papierami/książkami/notatkami/xerami/i cholera wie czy jeszcze, na parapecie jakiś kwiatek, co by trochę zieleni wprowadzić, kilka świeczników na innych półkach, trochę książek i jedna przeszklona witryna poświęcona w całości mojemu hobby - kolekcjonowaniu zwierzątek z masy porcelanopodobnej ;]. Ah i na ścianach wisiały jeszcze moje rysunki, dopóki w domu nie zjawiła się pewna mała kotka, która uznała, że rzucanie się na ściany z pazurami i zrywanie rysunków to całkiem fajna zabawa (nie mówiąc o wspinaniu się na firankę xD) ... dobrze, że pozostałe dwa koty nie miewały takich pomysłów jak były małe ^.^. A teraz w mieszkaniu jest dosyć kolorowo (kuchnio-jadalnia - żółta, sypialnia - różowa -.-' (planuje za jakiś czas ją jednak przemalować), a pozostałe dwa pokoje jeden żółto-zielony a drugi niebieski z dwoma granatowymi drzewami w rogu na ścianach (fajny pomysł poprzednich właścicieli ^.^) ... do tego wszędzie stoją jakieś figurki przedstawiające koty (mam kota na punkcie kotów)... i to w sumie tyle... mhroku brak ;P
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
strowberry
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 04, 2008, 08:28:11 » |
|
xerami - _O_ *nie mogłam sie powstrzymać :3*
|
|
|
|
|
|
Władca Pierścieni to najlepsza książka jaką czytałem i nic tego nie przebije chyba że tolkien napisze następne części. Polecam też Eragorna-extra książka! "Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek." - któraś z części Świat
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 04, 2008, 08:48:30 » |
|
no co... xD
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #29 : Kwiecień 04, 2008, 11:51:39 » |
|
mój pokój to lolici raczej nie jest ale generalnie co dużo można kombinować w klitce 2,5 na 2 metra...?  pomarańczowe ściany, łóżko które jest właściwie miejscem do wszystkiego, korkowa tablica z mnóstwem suszonych kwiatów, nic specjalnego... Aha, i jeszcze ze mną mieszka mój kochany szczur, jakże bym mogła zapomnieć  Zadziwiające, że mimo iż mój pokój jest najmniejszy w domu to jak jakaś rzecz nigdzie nie pasuje to się ją przynosi do mnie i się robi graciarnia...
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|