|
elluin
|
 |
« : Czerwiec 29, 2009, 08:49:01 » |
|
niedługo aktualizacja
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2012, 04:26:58 wysłane przez elluin »
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2009, 12:34:34 » |
|
Ta niebieska sukienka jest sliczna. Da się ją jakoś zmniejszyć w biuście? Bo mam 84 i nie wiem, czy te 92 nie będą za duże dla mnie T___T Ślicznie szyjesz i na pewno będę kupować u ciebie, bo są o wiele tańsze rzeczy niż te z ebaya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 01, 2009, 08:36:42 » |
|
Elluin , a mozesz wstawic zdjecie tej czarnej kokardki z koronka dookola na czyjejs glowie? Bo nie wiem jak bardzo head eating jest  i na wszelki wypadek sobie rezerwuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 16, 2009, 11:53:23 » |
|
Nowe spódnice! *NEW*  Rozmiar uniwersalny, na gumce. 66-110cm, można jeszcze zmniejszyć. długość - 51cm Cena: 110zł *** *NEW*  Rozmiar uniwersalny, na gumce. 66-110cm, można jeszcze zmniejszyć. długość - 51cm Cena: 110zł Ostatnie spódnice z tego materiału, już prawie cały skończyłam. Przywiozłam już do Krakowa wykroje, więc mogę wszystko szyć. Będę ze swoim stoiskiem na Natconie (Kraków 8-9. 08.), już teraz zapraszam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 16, 2009, 02:48:42 » |
|
Jestem zainteresowana halką. 
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 13, 2009, 09:56:51 » |
|
Zaktualizowałam ofertę. Dodałam nowe rzeczy, które szyłam na Natcon. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany rzeczą, która została już sprzedana, proszę pytać - o ile tylko będę mieć materiał - mogę uszyć drugi raz. Dlatego nie usuwam zdjęć sprzedanych ubrań, oznaczone są jako *SOLD OUT*.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 15, 2009, 01:09:27 » |
|
Czy ta kokardka na glowe zostala komus innemu sprzedana czy ona wciaz jest dla mnie? O_o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 15, 2009, 08:30:11 » |
|
*NEW*  Spódnica uszyta z oryginalnego japońskiego materiału. Połowa talii na gumce, zapinana na zamek. Pas 64cm-108cm, długość - 47cm. Cena: 80zł Ta spódnica jeszcze na sprzedaż? Jeżeli tak, to czy mogłabyś przetrzymać ją dla mnie do 28 tego miesiąca? Wcześniej nie będę miała kasy żeby zapłacić.
|
|
|
|
|
|
Typowa przedstawicielka mangi shojo, z pewnymi schizami i poprzestawianym mechanizmem w mózgu. Czytaj - JA! *v*
....powiedziała osoba latająca w cosplay'u i loli wszędzie gdzie może, a nawet jak nie może to i tak to robi.
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 16, 2009, 05:14:36 » |
|
Do Miaki poszła PMka.
Veronique, mogę Ci ją zarezerwować jeśli chcesz ^^ w takim razie będę czekać na wiadomość od Ciebie do 2-óch tygodni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 16, 2009, 05:15:40 » |
|
Dobra, dzięki wielkie!
|
|
|
|
|
|
Typowa przedstawicielka mangi shojo, z pewnymi schizami i poprzestawianym mechanizmem w mózgu. Czytaj - JA! *v*
....powiedziała osoba latająca w cosplay'u i loli wszędzie gdzie może, a nawet jak nie może to i tak to robi.
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 20, 2009, 05:16:56 » |
|
Ja bym była zainteresowana halką, najlepiej czarną i jak najbardziej pufiastą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 21, 2009, 04:09:58 » |
|
Ok, tylko taka bardzo puffiasta halka będzie kosztować 70zł, bo muszę więcej tiulu na nią kupić. W przyszłym tygodniu wezmę się do roboty, bo teraz nie mogłam się pozbierać xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 21, 2009, 10:33:01 » |
|
Ok. W końcu muszę zainwestować w porządną halkę:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 26, 2009, 09:22:29 » |
|
Już mam pieniądze i mogę kupić spódnicę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 26, 2009, 09:45:14 » |
|
Elluin - czy jeżeli uszyjesz halkę dla Lladii, to zrobiłabyś jej zdjęcia? chciałabym zaopatrzyć się w wielki puff i szukam i porównuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|