Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Co sie nosi w upał?

Strony: [1] 2 3 ... 10
  Drukuj  
Autor Wątek: Co sie nosi w upał?  (Przeczytany 9112 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« : Czerwiec 25, 2006, 10:05:38 »

I tu mnie Miwako zaskoczyłaś XD

Yuki nie jest powiedziane że będę w lolicie. Przy tej temperaturze nie mam na nią ochoty, np jutro ma by 34 stopnie - -'
Ale rozumiem ze gdyby jednak to bedziesz się łączył z nami w bólu? XD

Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock.
To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.

Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
Glamur Princess Doll Maldoror
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 26, 2006, 04:20:18 »

Wasze podejscie jest karygodne Tongue
Spotkanie i nikt sie nie ubierze ciekawie, wstyd nie dajecie dobrego przykładu na forum.
Ja dzis smarzyłem sie w koszuli z plastiku [jak nieprzemakalna kurtka ortalion] a w warszawie dzis jest ponad 34 stopnie :F

...And the ambulance died in my arms...
yuki
Gość
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 26, 2006, 05:34:17 »

Ja dzis smarzyłem sie w koszuli z plastiku [jak nieprzemakalna kurtka ortalion] a w warszawie dzis jest ponad 34 stopnie :F

Nie każdy jest masohistą Wink... jedni lubią cierpieć inni nie Cheesy.

No nic rozwiązanie samo przyjdzie w niedziele.. poza tym już wiem że na pewno będę a nie "może". Więc Sumi ! nie zapomnij o filmie !
Helga
Jr. Member
**

dead-can-dance@o2.pl
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 26, 2006, 05:40:11 »

Nie każdy jest masohistą Wink... jedni lubią cierpieć inni nie Cheesy.

ja zawsze w takich momentach wmawiałam sobie, że nie bede sie dopasowywac do pogody, niech ona sie dopasuje do mnie Tongue
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 26, 2006, 06:01:43 »

Przeciez można sie ciekawie ubrac nawet jak jest gorąco bardzo, a wy juz robicie wymowki zanim odbyło sie spotkanie :/
Będe upierdliwy i się czepiał, przykro mi :P

Mortia
Towarzysze
Sr. Member
*

Nanomachine Crusnik 04

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 26, 2006, 06:43:43 »

Szkoda że tak gorąco...przyszłabym ubrana w stylu gothic medieval a tak to będę wyglądała jak żałosna imitacja lolity;/
Lucy
Full Member

disney princess wannabe

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 26, 2006, 07:02:43 »

Nie każdy jest masochistą ;)...

w pierwszej chwili miałam zamiar napisać to samo (mając na myśli m.in samą siebie), ale zaczęłam się zastanawiać.. w sumie od paru ładnych lat chodzę na czarno, zazwyczaj długi rękaw itp., a to lato jest pierwszym od dawna kiedy nie chodzę w glanach.. Dzisiaj też nieźle się smażyłam, najpierw na egzaminie, w nienajcieńszych rajstopkach, dwóch spódnicach itd, po południu też nie lepiej.. ale przynajmniej obmyśliłam (i przetestowałam ;D) ubiór na spotkanie ;)
W skrócie mówiąc, jak chcę się jakoś konkretnie ubrać, to co mnie to obchodzi jaka jest pogoda, no! Nie będę się przeciez do niej dostosowywać (tu podobniej jak Helga ;D).
Z drugiej strony, wszelkie lateksy itp. jednak mnie w tym momencie cokolwiek przerażają ;)

I solemnly swear to never grow up!
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 26, 2006, 07:26:32 »

Lateks by sie zakonczył smiercią.
Ja tez na egzamin musialme isc i to w dlugich spodniach grubych bo nic innego nie mialem pod ręką odpowiedniego i koszule jedyna odpowiednio elegancka a zarazem nie jakas wiochowo pospolita [jak z biura] no i mnie wlasnie boli glowa strasznie z przegrzania :/ ale to nic ja ubieram sie tak jak mam ochote na to a nie jak mnie zmusza do tego pogoda, poza tym mozna sie ubrac zawsze i wygodnie i zwiewinie i niekoniecznie na czarno a w stylu i fajnie.

yuki
Gość
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 26, 2006, 07:54:14 »

oj ^^'... właśnie to miałem na myśli że nie każdy jak ty Mandi lubi zakładać hard ubrania na taką pogodę ... a nie zaraz usprawiedliwiać że ubiorę tylko jeansy i jasną koszulkę _^_. Mi po prostu żal kobiet w gorsetach i falbankach przy prawie 40 gorączki. 
Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 26, 2006, 08:10:38 »

Yuki a ja myślałam że te spotkania są po to żeby miec powód do wychylenia szklanicy w Behemocie o.O  XDD
O filmie pamiętam- jak nie rozpracuję o co chodzi mojej wypalarce to najwyżej dostaniesz moją osobistą płytę.

Młody jesteś, silny, to możesz XDDDD  niestety ja nie mam zamiaru mdlec na środku rynku.

Mi po prostu żal kobiet w gorsetach i falbankach przy prawie 40 gorączki.  
I rajstopkach 60 DEN, pantalonach, dwoch halkach, trzywarstwowej spódnicy, dlugim rękawie i rękawiczkach jak sobie kiedyś w takim cieple pozwoliłam założyc. Przeżyłam ale było ciężko.

Mandi nie mówię że nie ubiorę się ciekawie, ale może niekoniecznie w lolę- nie tylko chodzi o to że będzie mi ciepło, ale też o estetykę- zapocenie i czerwona ugotowana twarz raczej lolicie nie przystoi.

Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock.
To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.

Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 26, 2006, 08:21:07 »

Nie no spoko ja rozumiem ale z niektórych wypowiedzi zaczęłem czuc jakies dziwne juz tłumaczenie sie a jak widac nie ma z czego Cheesy

Helga
Jr. Member
**

dead-can-dance@o2.pl
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 28, 2006, 01:07:42 »

ej lolitki kochane!
trzeba cos wymyslec letniego - troche "negliżu" nie zaszkodzi. Posciągać conieco i cos fajnego się wymyśli :} może coś prześwitującego? hmm? Wink
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
*

Nanomachine Crusnik 04

« Odpowiedz #12 : Lipiec 17, 2006, 12:36:33 »

Mam dwie długie do ziemi spódnice,całe z jakiejś koronko-siatki,jedna nie ma podszewki wogóle a druga posiada takową gdzieś do za kolana.Na upał byłyby jak znalazł gdybym tylko miała ładniejsze nogi  :Smiley
PhillyaB.V.
Full Member

loliphillya@hotmail.com
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Lipiec 17, 2006, 01:08:02 »

xDDD mi sie wydaje ze wszyko jest kwestia przyzwyczajenia ^^" ja mam chyba tylko 3bluzkiz  krótkim rękawem - reszta same długie.i chodze sobie w lato w samych długich praktycznie bo niemoge chodzic w krótkim rękawie.jakso w długim sie nie gotuje ^^"

.Urlop.
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : Lipiec 23, 2006, 08:26:04 »

Ja się nie mogę nadal przestawic na chodzenie w długich rękawach i spodniach ale robie to, jest gorąco czlowiek sie poci ale trudno sie mowi, za wygląd/ochronę trzeba niestety słono płacic
Nie pomagają wcale białe koszule, i w czarnej i białej tak samo gorąco ;/
« Ostatnia zmiana: Lipiec 23, 2006, 08:27:57 wysłane przez Mandissima Viomitolla » Zapisane

Strony: [1] 2 3 ... 10
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!