|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 12, 2009, 12:02:14 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2009, 12:08:36 wysłane przez Demon_Emily »
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 12, 2009, 12:16:50 » |
|
dziwne to coś przy włosach, ale w czerwonym stroju wygląda słodko! ^^
a dziś u Goka był strój normalnie na loli! że też nie śledziłam uważnie i nie wiem skąd spódniczka, bo bardzo fajna była ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2009, 12:24:03 wysłane przez kaori »
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 12, 2009, 01:02:22 » |
|
W sumie fajnie wyglada, ale jakiejs supermuzyki to ona nie robi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 12, 2009, 02:59:11 » |
|
a to zależy od gustów  kurcze,na Mirabell kompie youtube sie cały czas zacina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 12, 2009, 06:36:31 » |
|
Tak z ciekawości się zapytam- czy przy zamawianiu z BL komuś udało się ominąć cło/VAT? Rzecz jasna przy używaniu DHL.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwiec 13, 2009, 12:38:39 » |
|
ech, chce tatuazu, chce... wszystko przez to, ze moj chlopak napomknal iz rozmawial z rodzicami o tatuazu i poprosili go o to, by, decydujac sie, wybral dobre studio. z tymze, moj facet ma wzor na tatuaz upatrzony od ladnych paru lat - jest to znamie Guttsa z mangi "Berserk", jego ulubionej, nazywa się brand of sacrifice i wyglada tak: http://www.lemmiwinks.se/brand.jpgzel chcialby to jako znamie, lekkie i cieniowane. problem w tym, ze ja TEZ CHCE! chcialabym tatuaz, ale po prostu nie wiem, co. a decyduje sie na to juz hoho i dluzej :| na chwile obecna nie mam zadnej, kompletnie zadnej koncepcji. jutro idziemy do blackstara popytac co i jak. moze mi pokaza bez tuszu, jak to boli 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwiec 13, 2009, 12:41:39 » |
|
Zawsze możesz zrobić sobie mały, w jakimś zwykle zakrywanym miejscu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 13, 2009, 12:46:40 » |
|
widzisz Kar, problem w tym, ze nie chce byle czego :| chce cos z przeslaniem, bla bla i w ogole  napalilam sie jak dziecko XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czerwiec 13, 2009, 12:51:52 » |
|
Odnośnie przesłania- mam kolejny pomysł na tatuaż inspirowany twórczością Davida  I znowu inspirowany 'Śmiercią Marata' - 'A David- Karolina'. Tylko za cholerę nie wiem w jakim miejscu miałabym go sobie zrobić, więc na razie pozostanę przy poprzednim pomyśle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwiec 13, 2009, 10:25:06 » |
|
ja tatuaze lubie od kiedy pamietam ;P wiec nie bylo w ogole dyskusji czy bede miala, czy nie, tylko co  a jak juz mnie olsnilo to rok mi zajelo wybranie sie wreszcie i zrobienie, bo chcialam byc absolutnie pewna ze to ma byc to..... wiec Juka, z niczym sie nie spiesz  a w kwestii bolu to zalezy gdzie chcesz robic... mnie na plecach raczej nie bardzo bolalo. zupelnie znosnie!
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #56 : Czerwiec 13, 2009, 10:28:29 » |
|
Ja chcę różę na dekolcie, ale nie wiem czy to będzie boleć i razi mnie fakt, że będę musiała wydać siano, więc się wstrzymuję *do czasu*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #57 : Czerwiec 13, 2009, 11:22:57 » |
|
najeli, widzisz, ma mpo prostu teraz taka tepa ochote posiadania tatuaza :X musze to przetrwac...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #58 : Czerwiec 13, 2009, 07:34:59 » |
|
Się tak odzywam mówiąc że wróciłam do domu, ejst okej i w ogóle^^;;
i nie mam siłek przeglądać forum chwilowo bo miałąm wczoraj jakiś kryzys i sobie zapragnełam zrobić porządek na kompie..skończyło się tym ze przeszlam z windowsa na..ubunta _^_; i wlasnie sie mecze by miec glupiego tlena w pidginie i uch wrr >.>;;
nio^_^;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko