|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 09, 2009, 10:40:19 » |
|
powodzenia 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 09, 2009, 11:39:01 » |
|
powodzenia hebi ^^
jej, jak ja się cieszę, że mogę pracować w swoim "zawodzie" na studiach i dostawać za to kasę i w ogóle... nigdy więcej durnego uśmiechania się na promocjach xDD"
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 09, 2009, 02:09:53 » |
|
http://www.emo.styl.fm/gothic-lolita-t14418.htmlOH NOES EMO NAS NIE LUBIĄ! Nie jesteśmy oryginalne... Nie to, co ludzie z tapirem, w rurkach i dunkach, z podkreślonymi na czarno oczami... I u nas nikt się tak nie ubiera, a wszystkie Japonki to od razu 'dziewczynki'. Moim zdaniem- niech żyją w nieświadomości ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 09, 2009, 02:21:01 » |
|
no tak, bo jak ktoś się inaczej ubiera, to nie dlatego, że dany styl mu się podoba, ale żeby się 'wyróżniać na siłę" ;P Kar Lin, co Ty za strony czytujesz wgl xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 09, 2009, 02:24:13 » |
|
Kar Lin, co Ty za strony czytujesz wgl xD To jest momentami lepsze od 4chana. A, i gothic lolita= visual kei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 09, 2009, 02:25:36 » |
|
A co do emo: To kultowy film pokolenia emo- 'młodych, nadwrażliwych smutasów'. Czyli Telemax o 'Zmierzchu' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 09, 2009, 02:37:19 » |
|
Co 5 dziewczyna w Tokio będzie ubrana w ten sposób. Mam gdzieś, to że każda ma inne falbanki, kokardki, i inne śmieci - dla mnie są to kolejne podobne przebrania. Ciekawa jestem czy one śpią w tych sukieneczkach, ciekawi mnie też, ile syfu muszą z siebie zdjąć i zmyć żeby wejść na basen : D OMG!! xD Co druga! I juz widze te tlumy lolit biegnace na basen, zeby sie OMG opalac... xDDD hah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 09, 2009, 03:23:09 » |
|
Kit z tymi glupotami, wkleili fajne zdjecie :  Musze skombinowac sobie taki stroj <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 09, 2009, 03:31:28 » |
|
lol, nie jestesmy ogryginalne!XD
to czemu sie ta ludzie gapia? XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 09, 2009, 03:44:53 » |
|
A co do emo: To kultowy film pokolenia emo- 'młodych, nadwrażliwych smutasów'. Czyli Telemax o 'Zmierzchu'  TAK
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 09, 2009, 04:13:31 » |
|
Nie wiem po co tracić czas na czytanie takich pierdół 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 09, 2009, 07:21:26 » |
|
hmm... gdyby nie ta opalenizna to by wyglada calkiem ladnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 09, 2009, 08:07:14 » |
|
Ta pani ma strasznie wielki nos, większy chyba nawet od mojego. Trudno powiedzieć czy wyglądała by ładnie czy nie bo całą buzie zakrywają jej okulary. Właśnie, dlaczego teraz wszyscy chodzą w takich gigantycznych okularach przeciwsłonecznych? One są spooky wyglądają jak ogromne robalowate oczy....
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|