|
Cheshire Cat
|
 |
« : Czerwiec 08, 2009, 12:24:06 » |
|
Nie przesadzajmy, żadna z nich nie wygląda grubo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 08, 2009, 12:32:37 » |
|
moim zdaniem to tak: pierwsza jest całkiem ładna druga taka o, ale to chyba na punk albo ghotic, taką ma urodę, hmm trzecia w ogóle mi się nie podoba pierwsza japonka - omg kawaii *-* druga - mniej, ale też ładniutka
i jestem pewna, że są ładniejsze europejki... [szczególnie, że zawsze uważałam niemki za niezbyt urodziwe kobiety, a skandynawskie panie - blond i w ogóle? o_o]
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 08, 2009, 02:55:04 » |
|
dobra, moj egzamin dzisiejszy okazal sie prosciutki, tylko szkoda, ze tyle pytan bylo bardzo kontrowersyjnych w mojej grupie. np. co czytaja polacy najchetniej... nie ma takich badan XD musialam sama wymyslac ;>
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 08, 2009, 03:10:29 » |
|
we wtorek wpłaciłam pieniadze za zamowienie na glovestar.pl i od tamtej pory zero odezwu... nie dostalam ani potwierdzenia wplaty, ani odpowiedzi na zadnego maila, ani paczki ;x
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 08, 2009, 03:25:53 » |
|
Nyu_Chan - to i tak dobrze.. ja na paczkę z Cosmaties czekam ponad miesiąc >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 08, 2009, 03:28:38 » |
|
Nie bylo tam nic takiego, co musialabym miec na gwalt, ale mogliby chociaz odpisac ._. to, ze paczka powinna przyjsc po max 3 dniach przemilcze
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 09, 2009, 12:15:21 » |
|
taa... ;_; [aż mi się odechciało tej spódnicy, jak tyle na nią czekam] mi jeszcze do tego nie odpisuje jedna dziewczyna, co mi miała torebke sprzedać. i nie wiem, czy kupować coś innego, czy czekać... kasa się nie rozmnoży niestety na dwie przyjemności :C
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 09, 2009, 12:41:13 » |
|
Rikli - pewnie nawet żadnego gratisu nie bedzie z okazji takiego czasu oczekiwania na paczkę..
Zamawiał ktoś coś z Cosmaties kiedyś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 09, 2009, 12:58:31 » |
|
Btw, Cheshire - chyba zamówię sobie te buty rzez ebaya z little lolita chilli, bo cena bardzo w porządku a buty taaakie ładne ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 09, 2009, 01:04:37 » |
|
Ja kupiłam sobie za małe =.= mam strasznego pecha do butów. Ale faktycznie - są całkiem fajne. I nie chodzi sie w nich jak na szczudłach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 09, 2009, 08:37:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 09, 2009, 10:18:41 » |
|
Hura, mam pierwsza prace! Jutro od godz 21 do 5 bede wykladac towary w Tesco, nie pamietam czy placa 7zl czy 8zl, kit z tym, to pierwsze pieniadze! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 09, 2009, 10:32:10 » |
|
oj hebi, życzę Ci, byś trafiła na normalnego kierownika... praca sama w sobie nie jest zła - o ile nie masz kierowniczki psychopatki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 09, 2009, 10:35:33 » |
|
No wiesz, to tylko jednorazowe, sprawdzilam place, 8 zl za h, czyli juz bedzie 64zl :>>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 09, 2009, 10:37:56 » |
|
aa, tylko raz idziesz, myślałam, że na dłużej. ja niecały miesiąc pracowałam i szczerze nienawidziłam tej roboty XDD ale ja wychodzę z założenia, że jednorazowo to każda praca dobra, nawet jak się trzeba namęczyć, nastać i wynudzić xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|