Ciekawa

Tak w ogóle... niedawno zamawiałam koszulkę lalki-siostry syjamskie i na szczęście już po wszystkim, ale miałam trochę problemów ze strony Siódemki *płatność przy odbiorze*.
Nie szła od 4 dni, choć powinna iść 2. Sprawdziłam status wysyłki i było, że paczka jest w Katowicach, na magazynie, bo kurier nie dostarczył przesyłki, i powinno być awizo w skrzynce.
Nic nie było. Ani kurier nie raczył zadzwonić, choć się upierał, że tak zrobił. Pani obiecała, że powiadomi kuriera i przesyłka przyjdzie w 1-2 dni. Nic.
Znów dzwonię, znów pani obiecuje, że przyjdzie.
Nie szła kolejne kilka dni, sprawdzam status przesyłki, a tam: "paczka zwrócona do nadawcy"
Myślałam, że dostanę nie powiem co. Dzwonię tam, a babka mówi, że to moja wina, bo muszę mieć to cholerne awizo czy w połączeniach numer kuriera. Na dodatek powiedziała "nas to nie obchodzi" i się rozłączyła.
>____<
W taki sposób dostałam koszulkę dopiero po dwóch tygodniach ._. I to musiałam ponawiać zamówienie, ale tym razem wzięłam paczką pocztową i wszystko poszło dobrze

A koszulka, sama w sobie jest na 4+. Materiał, z którego została zrobiona jest dosyć sztywny i mało rozciągliwy oraz jeśli się nic nie założy pod nią, to nadruk trochę drapie skórę.