Przyznam, że bardzo zdziwiły mnie tak negatywne opinie o jakości gorsetow, ktore sprzedaje.
Przez moja dwuletnią dzialaność z reklamacją zglosily sie do mnie zaledwie dwie klientki.
Byly to osoby, ktore kupily gorsety w rozmiarze 2XL i gorsety niestety nie wytrzymały podczas schylania się i material pękal.
Bez problemu rozpatrzyliśmy reklamcje i wymienilismy gorsety na rozmiar wieksze, gdyż klientki stwierdzily, ze 2xl prawdopodobnie byly za male.
Bardzo chcialabym, aby wszystkie zastrzezenia co do jakości gorsetów kierowano do mnie. Wtedy mogę dać znać producentowi i przy nastepnej produkcji wyeliminowac „wady”.
Niestety tak jak wspominalam bezposrednich zastrzezen nie bylo. Gdybym nie weszla na to forum pewnie bym sie nie dowiedziala, gdyż klientki wystawialy bardzo pochlebne komentarze.
Mam kontakt z osobami, ktore nosza moje gorsety i nic im się nie przecieralo, ani fiszbiny sie nie łamały.
Więc naprawde nie wiem od czego to zalezy, i dlaczego akurat osobom na tym forum gorsety tak się zniszczyły.
Co do rozmiarowki: przed okresem studniowkowym postaramy sie o wyprodukowanie gorsetow z mniejszym obwodem w talii. Zwrocimy uwage producentowi na jakosc fiszbin i materialu.
W przyszlosci mam nadzieję, że pojawią sie rowniez gorsety na mocnych stalowych fiszbinach, niestety są o wiele droższe w produkcji.
Póki co z tych mocniejszych gorsetów mogę polecić kremowo beżowy:
http://restyle.pl/Kremowo_bezowy_gorset_overbust-23.htmlMa az 24 fiszbiny i najmniejszy rozmiar 58cm w talii. Ma 2x wiecej fiszbin od pozostalych gorsetow dostępnych na sklepie.
Zdaję sobie sprawę, że taka kolorystyka nie odpowiada wszystkim. Za ok 2 tygodnie pojawią się identyczne gorsety tylko w ciemniejszej kolorystyce.
Co do parasolek, fakt 6 modeli to nie za wiele, ale sklep działa dopiero od trzech miesiący, zapewniam, że asortyment bardzo się powiększy już jesienią. Parasolek też będzie więcej.
Jeśli macie jakieś pytania, zastrzeżenia, propozycje czy sugestie-jestem do waszej dyspozycji
Proszę się kontaktować na maila:
Restyle.pl@gmail.comPozdrawiam
Ewelina Walecka