Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Restyle.pl

Strony: 1 [2] 3 4 ... 12
  Drukuj  
Autor Wątek: Restyle.pl  (Przeczytany 14080 razy)
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #15 : Sierpień 25, 2009, 06:01:03 »

Mam z restyle 2 gorsety jeden długi czarny we wzorek z kokardą z przodu który jest na prawdę świetny  i ale zwykły underbust  czarny bardzo szybko się zniszczył przy zapięciu przez dość kiepskiej jakości materiał i trzeba było go zszywać.

Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #16 : Sierpień 25, 2009, 06:22:40 »

Materiał nie wygląda na taki kiepski O_o zastanawiałam się nad tym underbustem, ale razi mnie to, że wszyscy go teraz mają....no i to już mi się w ogóle nie podoba >.> bo jak już na coś wydaję kasę, to wolę, żeby to się nie popsuło zbyt prędko....ehh.

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
Inari-sama
Full Member

forbidden relations with love...

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #17 : Sierpień 25, 2009, 06:36:03 »

A ja mam od nich czarną, koronkową parasolkę i muszę przyznać, że jest świetna...Nie wiem jak w skali umieścić jej wytrzymałość, ale wytrzymała cały Heineken, więc ze złego materiału na bank nie jest. Nie wygięła się, gdy tłum napierał, nie podarła, nie ma zahaczonej koronki. Parasolki, polecam.

Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #18 : Sierpień 25, 2009, 06:39:08 »

Materiał jest dość cienki i już pierwszego dnia przetarł się przy zapięciu a tam na prawdę ciężko cokolwiek zszyć ^^'.
Jest jakiś nowy u nich w pionowe prążki może tamten jest lepszy.

Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #19 : Sierpień 25, 2009, 06:50:44 »

Jej, to ja mając kilka gorsetów z lumpa nigdy nie musiałam zszywać niczego przy zapięciu, bo tam się nic nie psuje o_o więc nie wyobrażam sobie z jakiego oni materiału te gorsety robią....

Inari - dobrze wiedzieć, bo już się nad nią zastanawiałam...

www.euflonica.com
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #20 : Sierpień 25, 2009, 07:26:26 »

Ja tak samo chociaż może to dlatego że reszta jest zapinana na haftki a w tych z przodu jest płaska szeroka fiszbina która przeciera owy materiał.

Parasolki widziałam mają urocze ^^ choć zbyt dużego wyboru nie maja.

Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #21 : Sierpień 25, 2009, 07:30:01 »

Mam dwa, które są zapinane tak jak te z restyle i też się z nimi nic nie dzieje....po intensywnym używaniu. Więc chyba jednak wina leży po stonie materiału....

www.euflonica.com
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 01, 2009, 03:16:40 »

ma ktoś może underbusta z tej całej eko-skóry? czyli to: http://www.restyle.pl/Skorzany_gorset_underbust_eko_skora-16.html

bo sie zastanawiam nad kupieniem ale nie wiem właśnie jak ten materiał wygląda w rzeczywistości i czy mi będzie pasował... wolałabym satynowy ale ma 64 w talii rozmiar S a to jest stanowczo za dużo. ten który pokazałam ma 60, czyli jeszcze styknie mniej więcej...

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Salvatura
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 01, 2009, 09:20:51 »

Lamiette, moja znajoma go ma i po kilku dniach niektóre fiszbiny jej się połamały, inne powyginały i materiał w kilku miejscach się przerwał.
Odradzam.
Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 01, 2009, 09:27:45 »

Na allegro jest sporo gorsetów w mniejszych rozmiarach, lepiej wybrać coś takiego niż męczyć się z za dużym Grin
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Wrzesień 02, 2009, 03:04:12 »

no ja to w sumie wiem ale potrzebuję na gwałt underbusta a nie mam kasy chwilowo za dużo... kurde... chyba jednak się wstrzymam i zmienię koncepcję na Kraków ~~"

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Restyle
Newbie
*

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 03, 2009, 01:50:46 »

Przyznam, że bardzo zdziwiły mnie tak negatywne opinie o jakości gorsetow, ktore sprzedaje.
Przez moja dwuletnią dzialaność z reklamacją zglosily sie do mnie zaledwie dwie klientki.
Byly to osoby, ktore kupily gorsety w rozmiarze 2XL i gorsety niestety nie wytrzymały podczas schylania się i material pękal.
Bez problemu rozpatrzyliśmy reklamcje i wymienilismy gorsety na rozmiar wieksze, gdyż klientki stwierdzily, ze 2xl prawdopodobnie byly za male.

Bardzo chcialabym, aby wszystkie zastrzezenia co do jakości gorsetów kierowano do mnie. Wtedy mogę dać znać producentowi i przy nastepnej produkcji wyeliminowac „wady”.
Niestety tak jak wspominalam bezposrednich zastrzezen nie bylo. Gdybym nie weszla na to forum pewnie bym sie nie dowiedziala, gdyż klientki wystawialy bardzo pochlebne komentarze.
Mam kontakt z osobami, ktore nosza moje gorsety i nic im się nie przecieralo, ani fiszbiny sie nie łamały. 
Więc naprawde nie wiem od czego to zalezy, i dlaczego akurat osobom na tym forum gorsety tak się zniszczyły.
Co do rozmiarowki: przed okresem studniowkowym postaramy sie o wyprodukowanie gorsetow z mniejszym obwodem w talii. Zwrocimy uwage producentowi na jakosc fiszbin i materialu.
W przyszlosci mam nadzieję, że pojawią sie rowniez gorsety na mocnych stalowych fiszbinach, niestety są o wiele droższe w produkcji.
Póki co z tych mocniejszych gorsetów mogę polecić kremowo beżowy:
http://restyle.pl/Kremowo_bezowy_gorset_overbust-23.html
Ma az 24 fiszbiny i najmniejszy rozmiar 58cm w talii.  Ma 2x wiecej fiszbin od pozostalych gorsetow dostępnych na sklepie.
Zdaję sobie sprawę, że taka kolorystyka nie odpowiada wszystkim. Za ok 2 tygodnie pojawią się identyczne gorsety tylko w ciemniejszej kolorystyce.
Co do parasolek, fakt 6 modeli to nie za wiele, ale sklep działa dopiero od trzech miesiący, zapewniam, że asortyment bardzo się powiększy już jesienią. Parasolek też będzie więcej.

Jeśli macie jakieś pytania, zastrzeżenia, propozycje czy sugestie-jestem do waszej dyspozycji
Proszę się kontaktować na maila:
Restyle.pl@gmail.com

Pozdrawiam
Ewelina Walecka
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 01:54:18 wysłane przez Restyle » Zapisane

Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 26, 2009, 02:52:11 »

http://restyle.pl/Rajstopy_w_bialo_czarne_pasy-69.html
cena dość wysoka ale wyglądają nieźle

Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 26, 2009, 05:35:35 »

Potwornie pogrubiają optycznie;)
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 26, 2009, 10:03:23 »

ale jak ktoś ma chude nogi to może sobie pozwolić Grin

Strony: 1 [2] 3 4 ... 12
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!