|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 18, 2009, 04:49:22 » |
|
kurcze no wlasnie ta parasolka cholerna z kokara mi sie podoba.. też czekam na jakieś opinie w takim razie.
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 18, 2009, 04:55:05 » |
|
Ale ladna ta dziewczyna <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 18, 2009, 04:56:16 » |
|
Ale ladna ta dziewczyna <3
no nie? też mi sie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 18, 2009, 05:21:03 » |
|
ja mam gorset od nich zdaje się... w sumie jest fajny, tylko że za duży na mnie <co już było tutaj poruszane na forum  > i nie da rady się nim jakoś strasznie ścisnąć przez co nie mogę obiektywnie stwierdzić. No i te "majtki" co są w komplecie to...nie założyłabym czegoś takiego  <trójkątny kawał sztywnego materiału + sznurek>... aha, i okulary czerwone serca też mam chyba stamtąd... pełna satysfakcja 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 18, 2009, 05:28:16 » |
|
Też mam od nich gorset i dobrze mi służy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 18, 2009, 05:28:43 » |
|
a czyli to te gorsety co ja mam taki sam z ebaya.majtki wymiataja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 18, 2009, 05:30:13 » |
|
Co do ściskania, to mam "doświadczenie" w noszeniu gorsetów, które nie wszystkie fiszbiny mają metalowe...i zdają egzamin, jak na codzienne noszenie...lamiette, a czy poza rozmiarem, to coś jest z nim nie tak? Jak z jakością? (no i czy to, że jest za duży wynika ze złego opisu rozmiarówki na stronie, czy z tego, że sama źle wymierzyłaś?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 18, 2009, 05:45:36 » |
|
tzn chodzi mi o to że nie da rady osiągnąć niewiadomojakiego efektu w tym gorsecie, jest niezły ale żeby nim zrobić talię a la Dita von Teese to nie da rady. i ja w ogóle źle zrobiłam że wzięłam zwykły gorset a nie underbust bo on mi tylko spłaszcza cycki dodatkowo, no ale to już mój błąd. co do jakości to jest ok, nic się nie rozwala, ale ja go nie eksploatowałam za bardzo  aha, no i ta tabela rozmiarów... ja po prostu wzięłam najmniejszy jaki był a to oznacza że przy maksymalnym zaciśnięciu to jest realny obwód mojej talii albo i więcej <więc jakby to jest moja wina też>.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2009, 05:47:33 wysłane przez lamiette »
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 18, 2009, 05:49:37 » |
|
Ja właśnie underbustem jestem zaintersowana, bo mam taki normalny, ale schudłam, zjeżdża ze mnie i spłaszcza mi cycki, a że poluję na underbusta od dawna, a w lumpach nie ma, to tak właśnie postanowiłam sobie sprawić  . W każdym razie dzięki, chyba się zdecyduję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 18, 2009, 05:54:23 » |
|
no ja tyż mam problem z gorsetami. bo wg. rozmiarówki one są od 60 cm w talii a ja mam 60.. i jak kupiłam taki pełny bez ozdóbek to okazał się za duży.. podejrzewam, że z underbustem będzie to samo O.o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 20, 2009, 11:20:19 » |
|
Ja 2 dni temu zamówiłam od nich gorset. Jak dojdzie zdam relację.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 23, 2009, 01:51:09 » |
|
Hmm ja sie zastanawiam, chciała bym sobie kupić gorset, ale nie do ściskania się nim , raczej tylko żeby ładnie wyglądał. Ten jest ładny http://www.restyle.pl/index.php?products=product&prod_id=19 tylko zastanawia mine jedno, czy nie będzie na mnie zaduży rozmiar S. Dokładniej chodzi mi o talię, tam w rozmiarówce napisane jest, że 63cm ma, a ja mam w tali 55cm. Rozmiar w biuście i biodrach jest w miarę dobry i teraz nie wiem czy to się będzie dobrze na mnie układać. Pewnie brzydko by odstawał nie?
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 23, 2009, 02:01:13 » |
|
wg mnie będzie się źle układać. Ja mam gorset też na 63 w pasie,wpasie mam jakies 60 i może o ile nie widać tego gołym okiem - bo zakładam na grubsze bluzki to mimo wszystko czuję dyskomfort, bo jest zwyczajnie całkiem za duży.. a wzięłam najmniejszy rozmiar. ostatnio mama mnie wiązała i tak wołam: no hojniej wiąż, hojniej..na co mama, że już zawiązała na full i dalej sie nie da, a ja czułam jakby mi wszystko odstawało. IMHO lepiej doinwestować i kupić gorset z tego nowego sklepu Dare to Provoke na talię 22 cale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 01, 2009, 12:45:39 » |
|
Ja kupiłam u nich taką czarną parasolkę z koronką i jest prześliczna. Już ją nosiłam i bardzo ładnie chroni przed słońcem. Polecam, za taką cenę jest naprawdę bardzo ładna i solidna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|